mandag 13. september 2010

Full rulle!

Da var vi igang! Luen jeg skrøt sånn av at jeg skulle lage ble under garnshopping byttet ut med en hals, så nå er det nye planer! Halsen skal være i flere farger, striper, i forskjellige tykkelser. Planen er at den skal surres to ganger rundt halsen og festes med glidlås! Det kan bli interessant, men jeg skal nå få det til! Tror jeg. Etterhvert. Her er hvertfall garnet jeg skal bruke!


Det er Bris fra Gjestal. 50% ull, og 50% soya. Utrolig deilig garn! Deler seg litt når man strikker, men ellers veldig greit å strikke med. Jeg bruker 60cm rundpinne på 5,5mm. Kunne fint ha brukt en litt tynnere pinne. Men nå har jeg begynt! Og her er en sneekpeak på halsen ennsålenge!

Har prøvd å strikke med to farger for første gang i mitt liv, og jeg trenger nok litt mer øvelse før det blir 100 prosent, men øvelse gjør mester! SÅ da øver jeg litt mer til vi sees neste gang
Hejsålenge!


5 kommentarer:

 1. Oj, dette blir fint! Ser spennandes ut! Og veldig fine farger!

  SvarSlett
 2. Dette ser lovende ut. Følger med utviklingen. Garnet ser flott ut!

  SvarSlett
 3. Det ser veldig fint ut, likte fargekomboen veldig godt!

  ... jeg er forresten verken småbarnsmorstrikker eller middelaldrende dame-strikker jeg heller. Men ser at det blir litt babystrikk hos meg også, her er nemlig alle venninnene storprodusenter!

  SvarSlett
 4. Takktakk! Jeg prøver å flette inn litt strikking mellom alle leksene og treningen. Nå er det også kommet en farge til med i strikketøyet :D

  SvarSlett
 5. I love this yarn! The colors are so rich!!

  SvarSlett