tirsdag 14. september 2010

En sliters liv

En sliters liv er, noe som ligger i navnet, slitsomt. For tiden har jeg altfor mange prioriteringsområder, og det ser ikke ut til at det blir færre heller!

Så i dag har jeg trent, før og etter skolen. Vært på skolen, hvor jeg også satt en time lenger for å jobbe med matte. Og når jeg kom hjem, så tror du ikke at jeg gjorde litt matte til!

Så var det trening igjen før jeg måtte handle mat og niste til morgendagens feltarbeid i biologi! Og etter det rakk jeg så vidt å gå i dusjen før jeg skulle planlegge russemiddagen som vi skal ha på torsdag. For jeg er ikke mindre enn russepresident på skolen min. Åja, flott skal det være.

Midt inne i alt dette har jeg fått tatt et par omganger på halsen min, og Nå har den strekt seg til hele 27 cm! Noe som bare betyr, at det er veldig mange cm igjen! I dag har også en ny farge fått innpass til halsen. Jeg syntes at alle de gråblågrønne fargene trengte en liten kontrast, og vips! Farge nr. 4 er med på leken. Litt selbuinspo har jeg også fått plass til! TITTA!

Nå skal jeg gå å legge meg, med god samvittighet, og ønsker meg selv en god natt med mange søte drømmer. Når ingen andre ønsker meg det, må jeg jo gjøre det selv!

Adieu!


2 kommentarer:

  1. Tvi tvi fremover med alt som skal bli klart før russetiden :-)

    Jeg gleder meg til å se fortsettelsen på halsen din. Garnet ser deilig ut, både blankt og bløtt samtidig :-)

    SvarSlett
  2. Fortsettelsen kommer! Må bare strikke litt til før jeg legger ut nytt bilde :)

    SvarSlett